A UPL a világ vezető generikus gyártói közé tartozik. A cég India legnagyobb növényvédő szer gyártója, termékei közt megtalálhatók fumigánsok, rovarölő szerek, gyomírtók, gombaölő szerek, rágcsálóírtók. A világ legnagyobb alumíniumfoszfid gyártója.

Akvizíciók, stratégiai szövetségek által és leányvállalatok alapításával a UPL a teljes világot átszövő hálózatot alakított ki mind az öt kontinensen.

100%-os leányvállalatai vannak Argentínában, Ausztráliában, Bangladesben, Dániában, Dél-Afrikában, az Egyesült Királyságban, Hondurasban, Hong Kongban, Kínában, Kubában, Lengyelországban, Mauríciuson, Mexikóban, Oroszországban, az USÁ-ban, Zambiában és Zimbabvében, képviseleti irodák pedig Sri Lankán, Vietnamban, Franciaországban és Németországban. Összesen 86 országban vannak vevőink.


SAJTÓHÍR
2017. június 26.

Friss információ a UPL jogi lépéséről egy egyesült királyságbeli növényvédő szer kereskedő ellen, aki jogtalanul hamisított növényvédő szereket forgalmazott az EU-ban.

A UPL rendezte követelését az AgChemAcces Limited-del és tulajdonosával Mr. Nicholas Gooch-csal szemben, akik jogtalanul kereskedtek növényvédő szerekkel.

Elolvasom a teljes sajtóhírt


szőlő